Tanden bleken

Ware schoonheid zit van binnen. Slrhc is bedoeld voor alle facts over schoonheid, uiterlijk en verzorging.
Slrhc staat voor Super Lovers of Health & Care.
Inspirerende verhalen over beauty, looks en de laatste trends.

Om met een leuk onderwerp te beginnen, willen wij het graag over wittere tanden hebben. Check hieronder een leuke filmpje over het krijgen van natuurlijk witte tanden.
De site staat vol met leuke facts over beauty, verzorging en leuke facts. Laat je inspireren door het filmpje en kom met een goede tip naar de redactie. Wie weet komt jouw filmpje wel online.

All natural lachen

Een Hollywood glimlach met natural producten. Dat is wat we allemaal wel zouden willen. Je glimlach is uiteraard je visitekaartje. Wist je bijvoorbeeld dat je volgens recent onderzoek van Match.com 54% meer kans maakt op een hoger salaris met wittere tanden? Yess. Check het filmpje maar snel en kijk uit naar je promotie!

Je hoort het vaak genoeg als het over afvallen of witte tanden gaat: het gaat om je genen. Dat is niet waar, het gaat om je¬†voeding. Meer daarover op andere blogs op deze site. It’s not about the genes, it’s about what you do with your genes ;). Lifestyle en goede beauty producten zijn veel belangrijker. Uiteraard kun je hier op de site ook alle tips lezen over tanden poetsen, goede voeding en natuurlijke producten. Zo zijn er bijvoorbeeld¬†whitening strips en activated charcoal. Wat dat is, kun je verder lezen op de site. Beauty is voor iedereen en hoeft niet duur te zijn. Het is voor iedereen.

Special thanks to: www.tandenbleken-thuis.nl.