Zwart poeder voor wittere tanden

Zwart poeder en wittere tanden. Het lijkt een vreemde combinatie op het oog. Daarom was ik ook een beetje sceptisch van tevoren. Allemaal leuk, al die trends, maar hoe kan dat zwarte poeder er nou voor zorgen dat ik wittere tanden krijg? Kan ik niet beter gewoon bij mijn Oral B whitening tandpasta blijven? Of een bezoekje aan de tandarts brengen?

All natural wittere tanden krijgen

Mooie witte tanden, wie wil dat nou niet? Een Hollywood smile is soms alles wat je wilt.. Maar dan zijn de prijzen te hoog of de producten te slecht. Je weet soms niet wat er in zit en sommige bedrijven laten hun producten helemaal niet testen. Er is een all natural product om mooie witte tanden te krijgen zonder je tanden te beschadigen. Met activated charcoal.

Er leiden meerdere wegen naar wittere tanden

Je kunt je tanden bleken bij de tandarts, maar de hoge concentraties waterstofperoxide kunnen schadelijk zijn voor je gebit. En de rekeningen van de tandarts kunnen weer schadelijk zijn voor je rekening. En laten we eerlijk zijn: je wilt wittere tanden, maar ook nog cash overhouden om te kunnen blijven lachen. Een gewoon bleeksetje bij de drogist is vaak onbetrouwbaar en onduidelijk. Dan kun je nog kiezen voor whitening tandpasta’s. Hier zit fluoride in en dat is eigenlijk hartstikke schadelijk voor je gebit. Als de whitening tandpasta’s zouden werken, zou iedereen witte tanden hebben. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een product voor wittere tanden. Waarbij je kunt blijven lachen. We kwamen uit bij de activated charcoal van www.tandenbleken-thuis.nl .


Mooie witte tanden met actieve kool

Yes je kunt witte tanden krijgen met actieve kool. Je leest tegenwoordig enorm veel over dit product. Actieve kool is een populair product. Het komt door het enorme oppervlakte en het grote absorberende vermogen van activated charcoal dat het zo populair is. Met een oppervlakte per 1 gram van 3000 m2 is het gigantisch. Een gram activated charcoal heeft een oppervlakte van 8 voetbalvelden. Daarnaast hecht het gifstoffen, onzuiverheden en vervelende stoffen aan zich. Zo maakt het als een enorme magneet je hele gebit schoon. Zonder te polijsten of bleken verwijdert het dus tandplak en onzuiverheden. Simpel, natuurlijk en helemaal veilig.

Natuurlijke tandpasta

Daarmee is activated charcoal een soort natuurlijke tandpasta. Het is in Amerika en Europa al een enorme sensatie. Bij Tanden Bleken Thuis hebben ze verschillende producten zoals tandpoeder, maar ook gewone tandpasta.

De tandpasta bevat 100% natuurlijke actieve kool uit kokosnoot en bevat daarnaast ook bentoniet klei dat bekend staat om zijn ontgiftende werking. Verder bevat de zwarte tandpasta alleen maar natuurlijke en gezonde ingrediënten. Als absoluut toppunt bevat het geen fluoride en is het GMO-vrij. Natuurlijk, niet chemisch en goed voor je gezondheid. Mijn verwachtingen waren hoog en ik kon niet wachten het uit te proberen.

Hoe gebruik je activated charcoal?

Oke, ik moet toegeven: in het begin schrok ik wel een klein beetje. Zwart poeder in een potje en dat op mijn tanden smeren. Helaas liet ik ook een klein beetje poeder vallen in de wasbak. Gelukkig kon ik dit vrij gemakkelijk wegspoelen met de kraan en plakte het niet. Met de tandenborstel doop je makkelijk in het bakje en vervolgens heel simpel: poetsen maar! Gewoon 2 minuten poetsen, zoals je altijd is geleerd door je ouders – ahum.
Spuug uit boven de wasbak en spoel je mond en je tandenborstel daarna rustig af. Mijn tanden voelden lekker schoon en glad aan en na 4 keer poetsen zag ik echt al een verschil. Oke, niet van kanariegeel naar hagelwit, maar dat wil ik ook helemaal niet. Mijn tanden zijn 5 tinten witter geworden in twee weken!

Echt wittere tanden met actieve kool 

En wat was dan het resultaat? Ik was in het begin toch wat sceptisch, omdat ik nog nooit echt activated charcoal had gebruikt. Maar ik was enorm verrast! Na een paar dagen zag ik al resultaat. Toch wel erg lekker om met wittere tanden door het leven te gaan. Dat geeft mijn zelfvertrouwen een boost! Zelf gebruik ik activated charcoal nu zo’n 2 tot drie keer per week. Gewoon om het resultaat te behouden. Mijn vriendinnen hebben het ook gelijk uitgeprobeerd en zijn erg verrast over het resultaat!

happy

Activated charcoal kopen

Bij SLRHC – Super Lovers of Health & Care – bloggen we alleen over producten waar wij 100% achter staan.  Wij zijn enthousiast geworden over activated charcoal en wij raden het alle beauty liefhebbers dan ook aan. Have fun en laat die pearly whites zien aan de wereld!

1 thought on “Zwart poeder voor wittere tanden

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *